Aurinkopaneelit omakotitaloon hinta

Mitä maksaa aurinkopaneelit omakotitaloon? Jätä tarjouspyyntö tai soita ja saat tarkan hinnan aurinkopaneelijärjestelmälle.

Lue sivulta esimerkkihinnat eri kokoisille aurinkosähköjärjestelmille sekä hintaan vaikuttavat tekijät.

Soita: +358 41 3199658

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Aurinkopaneelien hinta asennettuna JR-Kodeilta

JR-Kodit toimittaa aurinkopaneelit asennuksen kanssa kilpailukykyiseen hintaan lähes koko Suomessa. Aurinkopaneelien hinta sisältää mitoituksen, rahdin, itse paneelit sekä asennuksen.

Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me huolehdimme jokaisen vaiheen puolestasi ja varmistamme, että saat toimivan ja tuottavan aurinkovoimalan.

Tarjouksen saat kätevästi soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Tulemme maksutta tekemään arviokäynnin jonka yhteydessä saat tarkan hinnan aurinkosähköjärjestelmällesi.

Paljonko aurinkopaneelit maksaa asennettuna?

Aurinkopaneelien hinta asennettuna on n. 6000€ - 16 000€.

Aurinkopaneelien hinta omakotitaloon asettuu tälle suhteellisen laajalle hintahaitarille. Tarkka aurinkosähköjärjestelmän hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti, sillä hintaan vaikuttavat monet tekijät.

Aurinkopaneeleiden hinta muodostuu muun muassa aurinkopaneeleiden määrästä, paneelien laadusta, kohteen sijainnista ja rahdin pituudesta, katon tyypistä ja kunnosta sekä muista osista kuten invertteristä tai akustosta.

Voit lukea tarkemmin aurinkopaneeleiden toimituksesta ja asennuksen toteutuksesta
aurinkopaneelit omakotitaloon sivultamme.

Aurinkosähköjärjestelmä hinta - Esimerkkihinnat

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan aina sähkönkulutuksen mukaan. Mitä enemmän talo kuluttaa sähköä, sitä enemmän paneeleita luonnollisesti tarvitaan jotta aurinkovoimalasta saadaan paras hyöty irti.

Tavallisimmat omakotitalon aurinkopaneelijärjestelmät tuottavat noin 5-8 kilowattia. Katso alta hinta-arviot tyypillisen kokoisille järjestelmille mitä omakotitaloihin asennetaan Suomessa.

Huom! Hinnat ovat ohjeellisia ja lopullinen hinta muodostuu aina tapauskohtaisesti arviokäynnin yhteydessä.

3kw aurinkopaneelit hinta

3kw aurinkopaneelijärjestelmä sopii usein pienempään omakotitaloon tai jos aurinkosähköä halutaan vain vähän. 3kw tuottavaan järjestelmään asennetaan yleisimmin n. 8 aurinkopaneelia. Hinta vaihtelee kohteittain riippuen muun muassa asennuksesta, rahdista, paneelien laadusta.

3kw aurinkopaneeli hinta asennettuna on n. 6000 - 9000€.

5kw aurinkovoimala hinta

5kw aurinkovoimala sopii keskikokoiseen omakotitaloon riippuen sähkönkulutuksesta ja talon iästä. 5kw aurinkopaneelit vaatii n. 12-14 paneelia. Hinta vaihtelee hieman paneeleista ja paneelien määrästä riippuen. Eri paneelityypit voivat tuottaa hieman eri määrän sähköä, joten paneeleita voidaan joutua asentamaan eri määrä eri kohteisiin.

5kw aurinkovoimala hinta on n. 9000 - 13 000€.

8kw aurinkovoimala hinta

8kw aurinkovoimala menee jo isompaan omakotitaloon, tai vanhempaan omakotitaloon jonka sähkönkulutus on korkea. Aurinkovoimala 8kw tuotannolla on kooltaan n. 18-20 aurinkopaneelia. Mitä isomman paneelipaketin hankit, sitä vähemmän suhteessa yksi paneeli sinulle maksaa.

8kw aurinkovoimala hinta on n. 13 000 - 16 000€.

Isommat aurinkovoimalat yrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille

Toimitamme myös isommat aurinkovoimalat yrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille. Isompien aurinkosähköjärjestelmien kohdalla puhutaan usein kymmenistä ellei sadoista aurinkopaneeleista.

Jätä tarjouspyyntö aurinkopaneeleista

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Aurinkopaneelit kotitalousvähennys

Aurinkopaneelien hankintaan pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksellä voit merkittävästi alentaa investoinnin hintaa. Teemme sinulle kotitalousvähennyslaskelman aina arviokäynnin yhteydessä. Näet tarkalleen paljonko pystyt hyötymään ja saamaan hyvitystä kokonaishinnasta.

Kotitalousvähennystä voi saada 40% aurinkopaneelien asennustyön osuudesta. Maksimi kotitalousvähennys vuodessa per henkilö on 2250€. Omavastuu vuodessa on 100€ per henkilö.

Esimerkkilaskelma - Asennuksen osuus 5000€

Jos asennuksen osuus aurinkopaneelipaketista on 5000€, voit tällöin saada 2000€ euroa kotitalousvähennystä.

Aurinkopaneelit rahoitus - maksa oman aikataulusi mukaan

JR-Kodeilla tarjoamme joustavat rahoitusvaihtoehdot aurinkopaneelien hankintaan. Aurinkopaneelit rahoituksella mahdollistaa pienten kuukausierien maksamisen suuren kertainvestoinnin sijaan. Näin pystyt hankkimaan aurinkopaneelit jotka vähentävät sähkölaskujasi ja maksat juuri oman tilanteesi mukaan.

Aurinkopaneelien rahoituksen osalta teemme yhteistyötä useamman eri pankin kanssa, esimerkiksi Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa. Laskemme arviokäynnillä sinulle sopivan kuukausierän ja maksusuunnitelman.

Mitkä tekijät vaikuttavat aurinkopaneelien hintaan?

Aurinkopaneelien hintaan vaikuttaa useat tekijät, jotka vaihtelevat omakotitalosta riippuen. Keskeisimpiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

Aurinkopaneeleiden määrä

Suurin yksittäinen hintaan vaikuttava tekijä on luonnollisesti kuinka monta aurinkopaneelia omakotitaloon asennetaan. Mitä suurempi aurinkovoimala, sitä suuremman investoinnin se vaatii.

Katon ja sähköjärjestelmän kunto

Tarkistamme aina katon kunnon ja sähköjärjestelmän kunnon arviokäynnin yhteydessä. Katto tulee olla kestävä ja ehjä että aurinkopaneelit voidaan asentaa. Jos katto ei ole kunnossa, voidaan joutua korjaamaan kattoa ennen kuin aurinkopaneeleita voidaan asentaa.

Jos sähköjärjestelmässä on puutteita tai siinä ilmenee selviä vikoja, se kannattaa korjauttaa ehdottomasti ennen aurinkosähköjärjestelmän asennusta. JR-Kodit tekee myös omakotitalojen sähköremontteja ja voimme tarjota kaikki samassa paketissa. Lue lisää sähköremonteista sähköjen uusiminen omakotitaloon sivultamme.

Asennuskustannukset

Asennuksen kustannuksiin vaikuttaa esimerkiksi kiinnitystarvikkeet ja kuinka hankala katolla on kulkea. Esimerkiksi katon kaltevuus voi aiheuttaa hieman hitaamman asennuksen.

Harjakatolle ja tasakatolle aurinkopaneelien asennus on hieman erilainen, sillä niihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet ja kustannukset ovat erilaiset.

Sijainti

Jos omakotitalosi sijaitsee kasvukeskuksissa, ei rahti ja kuljetus ole hankalaa. Jos talosi sijaitsee hyvin kaukana tai esimerkiksi saaressa, koituu tästä hieman vaikeampi rahti ja siten korkeammat kustannukset.

Sijainti voi myös tarkoittaa, että sinun on varauduttava lupa-asioiden kautta tuleviin kuluihin. Aurinkopaneelit ovat yleisesti vapaita toimenpideluvista, mutta suosittelemme varmistamaan aina omasta kunnasta tarvitsetko lupia aurinkopaneeleihin.

Akusto

Akustolla pystyt varastoimaan aurinkosähköä ja joko käyttämään sen itse myöhemmin tai myymään sen takaisin verkkoon. Akuston hankinta nostaa paketin hintaa, mutta tarjoaa mahdollisuuden sähkön varastointiin. Kysy rohkeasti akustoista arviokäynnin yhteydessä.

Kysy meiltä aurinkopaneeleista!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko aurinkopaneelit maksaa?

Aurinkopaneelit maksaa n. 6000€ - 16 000€. Hinta riippuu voimakkaasti monista eri tekijöistä, kuten aurinkopaneelien määrästä, sijainnista, asennukesta, sekä katon ja sähköjärjestelmän kunnosta.

Saako aurinkopaneeleista kotitalousvähennyksen?

Aurinkopaneeleista saa kotitalousvähennyksen asennustyön osuudesta. Kotitalousvähennystä voit saada 40% asennuksen hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per vuosi per henkilö.

Paljonko aurinkopaneelit maksaa asennettuna?

Aurinkopaneelit asennettuna maksaa n. 6000€ - 20 000€. Aurinkopaneelit kannattaa aina ostaa asennuksen kanssa, sillä paneelit voi kytkeä vain Tukesin määrittämä sähköalan ammattilainen.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan