Rintamamiestalon sähköremontti hinta

Rintamamiestalojen sähköjärjestelmät ovat monet uusimisen tarpeessa. Paranna rintamamiestalon sähköturvallisuutta sähköremontin avulla.

Varaa maksuton arviokäynti ja saat tarjouksen sekä hinnan rintamamiestalon sähköremontille. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Rintamamiestalo sähköremontti hinta

Rintamamiestalon sähköremontin hinta on noin 8000€ - 30 000€.

Rintamamiestalon sähköjen uusimisen hinta asettuu tälle laajalle hintahaitarille. Lopullinen hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti ja siihen vaikuttaa muun muassa sähköjärjestelmän laajuus, sen kunto ja mahdolliset lisäykset ja parannukset mitä remontissa tehdään.

Tarkan hinnan ja tarjouksen saat aina maksuttoman arviokäynnin yhteydessä. Ottamalla yhteyttä voit sopia arviokäynnin, jolloin ystävälliset asiantuntijamme tulevat kartoittamaan remontin tarpeen maksutta.

Ota yhteyttä soittamalla +358 41 3199658 tai jättämällä yhteydenottopyyntö tämän lomakkeen avulla.

Mitä rintamamiestalon sähkösaneeraus sisältää?

Rintamamiestalon sähköremontti on perinteinen vanhan talon sähköremontti. Rintamamiestalot alkavat olemaan järjestään hyvin vanhoja, joiden sähköjärjestelmät eivät vastaa tämän päivän vaatimuksia. Turvallisuusriskit kasvavat mitä vanhemmaksi sähköjärjestelmä käy.

Arviokäynnin yhteydessä asiantuntijamme käy läpi sähköjärjestelmän kunnon ja muutostarpeet. Tyypillinen sähköremontti rintamamiestaloon menee seuraavasti.

Sähkösaneeraus toteutetaan alusta loppuun saakka siten, että asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia. Me suunnittelemme ja toteutamme sähköremontin sinulle avaimet käteen-periaatteella.

Voit asua normaalisti rintamamiestalossa koko sähköremontin ajan. Sähköremontti toteutetaan siten, että se häiritsee normaalia asumista mahdollisimman vähän ja ettei esimerkiksi jääkaappia ja pakastinta jouduta sulattamaan ja ottamaan pois päältä pitkäksi aikaa.

Normaalin kokoisen rintamamiestalon sähköremontti kestää kohteesta riippuen muutamasta päivästä reiluun viikkoon.

Varaa maksuton arviokäynti!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Hyödynnä kotitalousvähennys

Rintamamiestalon tai vanhan talon sähköremontti on reilu investointi. Muista kuitenkin hyödyntää kotitalousvähennys, jonka saat sähköremontin työn osuudesta.

Kotitalousvähennys on 40% työn osuudesta. Maksimi kotitalousvähennys vuonna 2024 on 2250€ vuodessa per henkilö 100€ omavastuulla. Esimerkiksi pariskunta voi hyödyntää molempien kotitalousvähennyksen samaan rintamamiestalon sähköjen uusimiseen ja hyötyä lähes 4500€.

Saat tarkemman kotitalousvähennyslaskelman aina tarjouksen yhteydessä. Lisätietoja voit lukea vero.fi sivuilta.

Uudista rintamamiestalon sähköt - maksa myöhemmin

Halutessasi sinun ei tarvitse maksaa koko sähköremonttia kerralla. Rintamamiestalojen sähkösaneerauksiin voit saada helpotusta rahoituksen ja laskutuspalvelun avulla.

JR-Kodit tekee yhteistyötä muun muassa Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa, jotka myöntävät rahoitusta rintamamiestalojen sähköjen korjauksiin. Voit maksaa sähköremonttia pois tilanteeseesi sopivalla kuukausierällä ja hoitaa sähköt kuntoon kerralla.

Tyypillistä rintamamiestalon sähköjärjestelmälle

Rintamamiestaloja rakennettiin Suomessa suuri määrä sota-aikaan ja sotien jälkeen. Tästä ajasta alkaa olemaan jo pian melkein 100 vuotta.

On selvää, että tämän ikäisten talojen sähköjärjestelmät ja muu kunto alkaa olemaan heikko ja kunnostuksen tarpeessa. Useita rintamamiestaloja on voitu kunnostaa jo useampaankin kertaan.

Tyypillisiä piirteitä vanhoille rintamamiestalojen sähköille on vanhat sähkökeskukset ja sulaketaulut, joissa on keraamiset tulppasulakkeet. Kytkimet, pistorasiat sekä johdotukset ovat myös vanhaa mallia.

Rintamamiestalon vanha sähkökeskus
Rintamamiestalon vanhat sähköjohdot

Rintamamiestalon sähköjen riskit

Ongelmana vanhempien rintamamiestalojen sähköjärjestelmissä on usein hapertuneet johdotukset, puutteelliset maadoitukset, vikavirtasuojat sekä riittämätön kapasiteetti nykyajan lisääntyneille sähkölaitteille. Kyse on ennen kaikkea sähköturvallisuudesta, mikä on heikompaa mitä huonommassa kunnossa sähköt kokonaisuudessaan on.

Tämä nostaa riskiä sekä sähköiskuille sekä sähköpaloille. Myös puutteelliset palovaroitinjärjestelmät ovat yleinen ongelma vanhemmissa taloissa. Muun muassa tämä on hyvä uusia sähköremontin yhteydessä ja parantaa kokonaisvaltaisesti talon sähköturvallisuutta.

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maksaa sähköremontti vanhaan taloon?

Sähköremontti vanhaan taloon maksaa noin 8000€ - 30 000€. Kokonaishinta riippuu rintamamiestalon sähköjärjestelmän laajuudesta ja kunnosta.

Saako rintamamiestalon sähköremontista kotitalousvähennyksen?

Kyllä, rintamamiestalon sähköremontista saa kotitalousvähennyksen asennustyön osuudesta. Voit hyödyntää 40% kotitalousvähennyksen työn hinnasta.

Onko rintamamiestalon sähkösaneerauksella takuuta?

JR-Kodit antaa aina 2 vuoden asennustakuun kaikille rintamamiestalojen sähköremonteille. Lisäksi asennetut tuotteet kuten sähkökeskukset sekä palovaroittimet sisältävät aina valmistajien tuotetakuut.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan