JR-Kodit Oy - Kaksi etunimeä, Yksi päämäärä

JR-Kodit on Jyväskylässä 2020 perustettu kahden kaveruksen yritys. Halu tehdä asumisesta turvallisempaa ja mukavampaa sai meidät perustamaan yrityksen, jonka nimestä löydät osan koko tarinan alkuperää.

Perustajina Jussi Pöytälaakso ja Rami Vuorinen, eli JR-Kodit. Päämääränä ihmisten asumisturvallisuuden, mukavuuden ja kustannustehokkuuden parantaminen.

Olemme ylpeitä, kuinka jo monet suomalaiset omakotitaloasujat ovat hyötyneet palveluistamme, jotka ovat tuoneet heille lisää mielenrauhaa, turvaa ja huolettomuutta arkeen ja asumiseen.

Autamme tavallisten suomalaisten koteja parantamalla niiden sähköturvallisuutta sähköremonteilla, parantamalla ilmanlaatua ilmanvaihtoremonteilla, luomalla asumismukavuutta ilmalämpöpumpuilla ja tuomalla kustannustehokkuutta aurinkosähköjärjestelmillä.

"Tosi nopeata toimintaa ja tosi kiitettävästi kaikki hoitui. Olemme tosi tyytyväisiä." - Sari Vehmanen-Mäntynen, Äänekoski

Tutustu tarjontaamme

Meille koti on sydämen asia (eikö myös sinulle?)

Koti on ihmisen tärkein paikka. Se on enemmän kuin vain neljä seinää ja katto. Se on paikka missä elämämme tärkeimmät hetket tapahtuvat.

Asiakkaana voit olla varma, että toimiessasi JR-Kotien kanssa, sinulla on omistautuneet, ammattitaitoiset sekä ystävällinen henkilökunta palvelemassa ja viemässä juuri sinun kotia kohti turvallisempaa tulevaisuutta.

Olemme mukana yhteiskunnan murroksessa, missä kestävästi ja vastuullisesti tuotettu energia ja sen myötä tulevat ratkaisut tulevat päivä päivältä lähemmäksi tavallista ihmistä. Haluamme, että tavalliset omakotitaloasujat pääsevät näihin teknologioihin, kuten käsiksi matalalla kynnyksellä ja kohtuullisella hinnalla.

Meille koti on sydämen asia - ja uskomme, että se on sitä myös sinulle.

Rami Vuorinen

Rami Vuorinen - JR-Kodit Oy

+358 41 3199 658
rami.vuorinen@jrkodit.fi

"Yrityksemme visio on olla eturintamassa yhteiskunnan muutoksessa, missä uusiutuvan energian ratkaisut tulevat kokoajan lähemmäksi tavallisen ihmisen arkea."

Jussi Pöytälaakso

Jussi Pöytälaakso - JR-Kodit Oy

+358 44 978 3864
jussi.poytalaakso@jrkodit.fi

"Hometalossa asuneena tiedän liiankin hyvin mitä huono sisäilma voi tehdä terveydelle. Siksi haluan tarjota nyt muille mahdollisuuden elää terveellisemmin ja turvallisemmissa kodeissa."

Ota yhteyttä meihin

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.