Ilmanvaihtoremontti hinta

Varaamalla maksuttoman arviokäynnin saat tarkan ilmanvaihtoremontin hinnan omakotitalollesi. Ilmanvaihdon tehostus voi olla hyvin kannattava investointi niin oman ja perheesi terveyden kuin kiinteistösikin kannalta.

Varaa maksuton arviokäynti ja saat tarjouksen ja hinnan ilmanvaihtoremontista.
Soita tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 44 978 3864

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Omakotitalon ilmanvaihtoremontti hinta

Mitä maksaa ilmanvaihtoremontti omakotitaloon? Monet kodin sisäilman kanssa kamppailevat miettivät ilmanvaihtoremontin kustannuksia.

Ilmanvaihtoremontti hinta on n. 4000€ - 10 000€.

Vanhempien talojen, eli 1990-luvulla tai aiemmin tehtyjen talojen ilmanvaihtoremonttien hinta asettuu tälle välille. Hintahaitari on laaja, sillä ilmanvaihdon hinta on aina tapauskohtainen. JR-Kodeilla tämä hinta sisältää aina kaiken suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon.

Saat JR-Kodeilta tarkan hinnan ilmanvaihtosaneeraukselle kartoituskäynnin yhteydessä, jonka teemme maksutta kaikkiin kohteisiin. Asiantuntijamme arvioi ja käy läpi kanssasi ilmanvaihdon tehostamisen tarpeet.

Voit soittaa numeroon +358 44 978 3864 tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta.

Mistä ilmanvaihtoremontin hinta muodostuu?

Ilmanvaihtoremontin hinta muodostuu useasta tekijästä. Kartoituskäynnin yhteydessä käymme läpi talosi tarpeet ja haemme parhaan mahdollisen ratkaisun sisäilman laadun parantamiseksi.

Kokemuksemme mukaan ja mitä suosittelemme suurimpaan osaan vanhoista omakotitaloista on huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet. Kustannustehokkain tapa parantaa kodin ilmanvaihtoa on huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet, joita asennetaan yksi per huone. Riippuen talosi koosta määrä vaihtelee usein 3-6 laitteeseen.

Lopulliseen hintaan vaikuttaa muun muassa ilmanvaihtolaitteiden määrä, seinärakenne ja materiaalit, asennuskustannukset ja mahdolliset muut lisälaitteet kuten huoneiden väliset siirtoilmasäleiköt.

Tarkastamme kartoituskäynnin yhteydessä seinän paksuuden ja seinärakenteen sekä ulkoverhouksen. Ulkoverhouksen materiaali vaikuttaa ratkaisevasti asennuskustannuksiin. Esimerkiksi tiiliverhouksen läpi poraaminen kestää kauemmin ja on työläämpää kuin puuverhouksen läpi asennus.

Voit lukea lisää ilmanvaihtoremontin toteutuksesta ilmanvaihtoremontti sivultamme.

Jätä tarjouspyyntö ilmanvaihtoremontista

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

JR-Kodit toteutti ilmanvaihtoremontin Petäjävedellä

Toteutimme ilmanvaihtoremontin Petäjävedellä hyödyntäen kustannustehokkaita huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita. Asiakkaan tyytyväiset kommentit voit katsoa videolta.

"Aiempaan verrattuna huomaa ison eron kyllä ilmanlaadussa. Nukkuminen on parempaa. Se on niin kuin ikkunaa pitäisi auki mutta ei tule kylmä." Jesse, Petäjävesi

Ilmanvaihto kotitalousvähennys

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen ilmanvaihtoremonttiin. Näin pystyt entisestään laskemaan ilmanvaihtoremontin hintaa ja vähentämään kustannuksia. Teemme aina kartoituskäynnin ja tarjouksen yhteydessä selkeän kotitalousvähennyslaskelman josta näet paljonko tarkalleen voit saada vähennystä.

Ilmanvaihtoremontin työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä 40%. Maksimi kotitalousvähennyksen määrä per henkilö on vuosittain 2250€. Omavastuu on 100€ vuodessa. Tarkemmat tiedot vero.fi sivuilta.

Jos asut omakotitalossa yhdessä puolisosi kanssa, voitte hyödyntää molempien kotitalousvähennyksen samaan ilmanvaihtoremonttiin. Näin ollen maksimi hyöty voi olla jopa 4500€ ilmanvaihtoremonttiin tai muihin kodin parannustöihin.

Esimerkkilaskelma

Esimerkkilaskelman avulla hahmotat parhaiten kuinka voit hyötyä kotitalousvähennyksestä. Huom! Esimerkkilaskelman hinnat suuntaa antavia.

Hyödynnä rahoitus ilmanvaihtoremonttiin

JR-Kodit tekee yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa. Voit hyödyntää joustavat rahoitusmahdollisuudet ja maksaa remontin osissa itsellesi sopivan aikataulun mukaisesti. Pyydä rohkeasti lisätietoja rahoituksesta kartoituskäynnin yhteydessä ja laskemme sinulle sopivan maksusuunnitelman.

Rahoitusta myöntää ilmanvaihtoremontteihin JR-Kotien kautta muun muassa Osuuspankki, Nordea ja Santander.

Kysy meiltä ilmanvaihdosta!

📞 +358 44 978 3864
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Usein kysytyt kysymykset

Paljon maksaa ilmanvaihtoremontti?

Ilmanvaihtoremontti maksaa n. 4000 - 10 000€. Kokonaishinta riippuu hyvin paljon talon koosta, ilmanvaihtolaitteiden määrästä sekä asennuskustannuksista. Asennuskustannuksiin vaikuttaa oleellisesti esimerkiksi ulkoverhouksen materiaali, mikä vaikuttaa huonekohtaisten ilmanvaihtolaitteiden asennukseen.

Mikä vaikuttaa ilmanvaihtoremontin hintaan?

Ilmanvaihtoremontin hintaan vaikuttaa eniten huonekohtaisten ilmanvaihtolaitteiden määrä ja asennuskustannukset. Mitä enemmän huoneita missä ilmanvaihtoa parannetaan, sitä enemmän huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita asennetaan.

Asennuskustannuksiin vaikuttaa seinän paksuun, seinärakenne, ulkoverhouksen materiaali sekä venttiilin sijoituspaikan saavutettavuus. Esimerkiksi kaksikerroksisen talon yläkerran huoneisiin on hieman hankalampaa asentaa venttiilit kuin alakertaan.

Kaikki hinnat ilmanvaihtoremonteille lasketaan tapauskohtaisesti maksuttoman kartoituskäynnin yhteydessä.

Saako ilmanvaihtoremontista kotitalousvähennyksen?

Ilmanvaihtoremontista saa kotitalousvähennyksen. Voit hyödyntää 40% kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Maksimi kotitalousvähennys per vuosi on 2250€ per henkilö 100€ omavastuulla.

Onnistuuko ilmanvaihtoremontti rahoituksella?

Ilmanvaihtoremontti rahoituksella onnistuu JR-Kotien kautta kätevästi. Pyydä rahoitusta ja laskemme sinulle tarjouksen yhteydessä sopivan kuukausierän ja maksusuunnitelman. Voit joustavasti maksaa remontin kustannuksia pois osissa ja oman aikataulun mukaan.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan