Sähkösaneeraus omakotitaloon

Omakotitalon sähköremontti ja sähköjärjestelmän uusiminen takaa kotisi sähköjen turvallisuuden ja nykyaikaisuuden. Varaa maksuton arviokäynti ja kartoitamme kotisi sähköjen kunnon ja muutostarpeet. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Sähköjen uusiminen omakotitaloon

Sähkösaneerauksen aika tulee eteen jokaisella omakotitalolla ennemmin tai myöhemmin. Jos talosi on jo vanhempi, on syytä suhtautua vakavasti sähköjärjestelmän tilaan ja teettää arvio sähköjen kunnosta. Kodin sähköjärjestelmä vaikuttaa ratkaisevasti muun muassa kodin paloturvallisuuteen.

JR-Kodeilta saat kokonaisvaltaisen arvion sähköjärjestelmäsi kunnosta sekä täyden sähköremontin avaimet käteen periaatteella. Kokenut tiimimme tekee sähköremontit alusta loppuun häiritsemättä asumistasi ja tekee sähköistäsi nykystandardien ja vaatimusten mukaiset.

Kodin sähkösaneerauksen hyödyt

Milloin omakotitalon sähköremontti on ajankohtainen?

Sähköjen uusiminen tulee ajankohtaiseksi, kun talosi sähköjärjestelmän ikä ylittää 25-30 vuotta. Jos talosi on valmistunut ennen 1990-lukua, on syytä harkita sähköjärjestelmän uusimista. Esimerkiksi rintamamiestalon sähköjen uusiminen on jo hyvinkin ajankohtaista ja näitä on Suomessa monia.

Kotiemme sähkölaitteiden ja elektroniikan määrä on kasvanut hurjasti vuosikymmenten aikana. Vanhat sähköjärjestelmät ovat kovalla kuormituksella nykypäivän vaatimuksilla.

Suosittelemme kuntokartoituksen tekemistä, jos kodissasi on toistuvia sähkökatkoksia, hehkulamppujen tai sulakkeiden jatkuvia palamisia, kellastuneita tai tummuneita pistorasioita, epäilyttäviä sähköhajuja, johdotukset tai laitteet ovat selvästi huonossa kunnossa tai vanhat johtosi on päällystetty muulla kuin PVC-muovilla.

On myös erittäin fiksua ennakoida ja teettää kodin sähkösaneeraus ennen kuin riskit kasvavat liian suuriksi.

Vanhan sähköjärjestelmän riskit

Sähköjärjestelmän käyttöikä

Kodin sähköjärjestelmä kokonaisuudessaan koostuu useista eri laitteista ja komponenteista. Näitä ovat esimerkiksi sähkökeskus, pistorasiat, johdot ja kytkimet sekä valaisimet. Kaikilla näillä voi olla hieman eri käyttöikä tavallisen kodin käytössä.

Jos oman kotisi sähköjärjestelmä on ylittänyt jonkun näistä alarajoista, suosittelemme ottamaan yhteyttä ja tarkastuttamaan sähköjärjestelmän kunnon.

Mitä omakotitalon sähköremontti sisältää

JR-Kodit tekee omakotitalon sähköremontit ja uudistukset alusta loppuun. Asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia mistään.

Teemme huolellisen kartoituksen ja suunnittelun, asennukset ja korjaukset sekä lopputarkastuksen ja siivouksen. Toimitamme sinulle sähkösaneerauksen päätteeksi asianmukaiset mittauspöytäkirjat.

Sähkösaneerauksella kodin sähköjärjestelmä saadaan vastaamaan nykypäivän tarpeita ja määräyksiä. Sähkösaneerauksessa kodin sähköjärjestelmä maadoitetaan kokonaisuudessaan ja saadaan kytkettyä vikavirtasuojan (henkilö- ja palosuoja) piiriin.

Vikavirtasuojaus auttaa välttämään hengenvaaralliset sähköiskut ja sähköistä aiheutuvat palot. Palovaroitinjärjestelmä päivitetään nykyaikaiseksi verkkovirralla toimivaksi ja määräysten mukaiseksi. Pistorasioiden määrä ja paikat saadaan vastaamaan nykyisiä tarpeita ja päästään eroon jatkojohdoista. Uusimalla ja lisäämällä valaisimia voidaan niinikään parantaa kodin energiatehokkuutta ja viihtyvyyttä.

Sähkö mittauspöytäkirja ja käyttöönottotarkastus

Sähkösaneerauksemme sisältää aina täydellisen mittauspöytäkirjan sekä käyttöönottotarkastuksen. JR-Kodit on Tukesin, eli Turvallisuus ja kemikaaliviraston rekisteröimä yritys. Vain Tukesin hyväksymät yritykset ja sähköalan ammattihenkilöt voivat tehdä asianmukaisen käyttöönottotarkistuksen ja mittauspöytäkirjan.

Asianmukaisella sähköjen mittauspöytäkirjalla sähköjärjestelmä on varmistetusti turvallinen, täyttää lakisääteiset vaatimukset ja on vakuutusyhtiöiden hyväksymä.

Myös kiinteistön myynti-, tai ostotilanteessa virallinen mittauspöytäkirja todistaa sähköjärjestelmän kunnon ja tehdyt remontit. Ilman virallista mittauspöytäkirjaa esimerkiksi sähköistä aiheutuneen tulipalon seurauksia vakuutusyhtiö ei välttämättä korvaa.

Siksi suosittelemme aina teettämään kodin sähköremontit ja korjaukset ammattilaisilla, kuten JR-Kodeilla.

Sähkösaneeraus omakotitaloon

Omakotitalon sähkökeskuksen uusiminen

Omakotitalon sähkökeskuksen ja sulaketaulun vaihto on yksi tärkeimpiä asioita mitä varsinkin vanhemman talon sähkösaneerauksessa tehdään. Vanhat sulaketaulut, jotka toimivat keraamisilla tulppasulakkeilla on syytä vaihtaa uusiin.

Vanha sähkökeskus harvoin kestää nykypäivän vaatimuksia ja lisääntyneitä sähkölaitteita. Uusi sähkökeskus tuo sähköjärjestelmän tähän päivään ja täyttää nykypäivän standardit ja vaatimukset.

Uuden sähkökeskuksen myötä kodin sähköjärjestelmän kapasiteetti kasvaa.

Sähköremontin yhteydessä uusittava sähkökeskus tulee mitoittaa jopa liian suureksi sen hetkiseen käyttötarpeeseen. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa komponenttien lisäämisen.

Pystyt lisäämään esimerkiksi pistorasiapaikkoja, ylijännitesuojan, valokaarivikasuojan. Myös sähköauton latauspiste on mahdollinen asentaa modernin sähkökeskuksen avulla vanhaankin omakotitaloon.

Lue lisää pelkän sähkökeskuksen vaihdosta ja hinnasta täältä: Vanhan sähkötaulun vaihto hinta

Omakodin uusittu sähkökeskus

Tältä näyttää moderni omakotitalon sähkökeskus

Näin sähkösaaneraus toteutetaan

Sähköremontin hinta

Saat sähköremontin hinnan ja tarjouksen aina arviokäynnin yhteydessä. Hinta määräytyy sähkösaneerauksen laajuuden perusteella. Voit lukea lisää hinnoittelusta ja rahoitusvaihtoehdoista tarkemmin erilliseltä omakotitalon sähkösaneeraus hinta sivultamme tai suoraan varata maksuttoman arviokäynnin.

Tulemme käymään nopealla aikataululla ja arvioimme sähköjärjestelmäsi kunnon ja remontin kokonaistarpeet.

Sähkösaneerauksen toteutuksen ajan voit asua aivan normaalisti omassa kodissasi! Sähkösaneeraus suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeiden, sähköjärjestelmän kunnon ja iän perusteella avaimet käteen pakettina. Voit kutsua asiantuntijamme arvioimaan kotisi sähköjärjestelmän turvallisuuden ja kunnon.

Varaa maksuton arvio sähköremontillesi

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on sähkösaneeraus?

Sähkösaneeraus on sähköjärjestelmän perusteellinen päivitys tai korjaus. Sähkösaneerauksen tarkoituksena on parantaa turvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Sähköremontissa vanhat sähkökomponentit, kuten sähkökeskukset ja sulaketaulut, johdotukset ja pistorasiat vaihdetaan uusiin ja korjataan.

Milloin sähköt tulee uusia?

Sähköt tulee uusia, kun kotisi sähköjärjestelmä on yli 30 vuotta vanha. Teetä sähkösaneeraus myös silloin, jos talosi on nuorempi mutta siinä ilmenee merkittäviä vikoja.

Sähköt kannattaa usein uusia myös silloin kun vanhempaan taloon tehdään muita isompia korjauksia tai laajennuksia.

Miksi sähkösaneeraus kannattaa tehdä?

Sähkösaneeraus kannattaa tehdä, sillä se parantaa kotisi sähköturvallisuutta, vähentää tulipalon riskiä ja suojaa sähkölaitteita ylikuormitukselta.

Sähkösaneeraus varmistaa, että sähköjärjestelmä on nykyvaatimusten mukaiset. Sähkösaneerauksella voit myös parantaa kotisi energiatehokkuutta ja lisätä pistorasiapaikkoja tai asentaa esimerkiksi sähköauton latauspisteen.

Kuinka kauan omakotitalon sähköremontti kestää?

Omakotitalon sähköremontti kestää kohteen koosta riippuen noin 3-12 päivää. Tavanomaisen omakotitalon sähköremontti kestää yleensä noin 5 päivää.

Voiko kotona asua sähköremontin aikana?

Sähköremontin aikana voit asua kotonasi. JR-Kodit tekee sähkösaneeraukset häiritsemättä asukkaita mahdollisimman vähän.

Kodin sähköjen uusiminen suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että remontti pystytään tekemään mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Sähkökatkojen määrä minimoidaan ja kylmälaitteiden käynti varmistetaan remontin aikana.

Missä JR-Kodit tekee sähkösaneerauksia?

JR-Kodit tekee sähkösaneerauksia laajalla alueella Suomessa. Kysy maksutonta arviokäyntiä ja tarjousta, jos talosi sijaitsee Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Hämeessä, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjanmaalla, Etelä-, tai Pohjois-Karjalassa, Pohjois-, tai Etelä-Savossa tai Kymenlaaksossa.

Voit myös lukea omat erilliset sivumme sähkösaneerauksiin eri kaupungeissa:

Sähkösaneeraus Helsinki
Sähkösaneeraus Espoo
Sähkösaneeraus Vantaa
Sähkösaneeraus Jyväskylä
Sähkösaneeraus Tampere
Sähkösaneeraus Turku

Onko sähkösaneerauksella takuuta?

JR-Kotien tekemällä sähkösaneerauksella on aina 2 vuoden takuu. Lisäksi käyttämillämme tuotteilla on aina valmistajien myöntämät tuotetakuut. Tämä koskee esimerkiksi sähkökeskuksia ja palovaroittimia.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan