Sähkösaneeraus Espoo

Uudista kotisi sähköjärjestelmä Espoossa ja lähialueilla JR-Kotien avulla. Uudistamme ja modernisoimme kotisi sähköt ammattitaidolla.

Varaa maksuton arviokäynti soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 44 978 3864

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Sähkösaneeraus Espoo hinta

Sähkösaneeraus hinta Espoossa on n. 8000€ - 30 000€.

Sähköremontin hinta Espoossa vaihtelee noin tällä välillä. Jokaisen sähköremontin hinta määräytyy tapauskohtaisesti johon vaikuttaa sähköjärjestelmän koko, järjestelmän kunto sekä mahdolliset lisäykset ja uudistukset. Espoossa suosittua on esimerkiksi lisätä sähköauton latauspiste sähkösaneerauksen yhteydessä.

Varaamalla maksuttoman arviokäynnin saat sekä asiantuntijan näkemyksen uudistamistarpeista, sekä myös tarjouksen ja tarkan hinnan Espoon kotisi sähköremontista. Olit sitten Leppävaarasta, Tapiolasta, Ämmässuolta tai Lakistosta niin teemme arviokäynnit aina maksutta.

Varaa tarpeen arviointi soittamalla meille +358 41 3199658 tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen avulla.

Sähkösaneeraus Espoo: Näin remontti etenee

Asiakkaana saat sähköremontit aina avaimet käteen-periaatteella. Sinun ei tarvitse huolehtia itse juuri mistään, sillä periaatteenamme on tehdä asiat mahdollisimman helpoksi asiakkaille.

Me teemme suunnittelun, asennukset, mittaukset ja varmistamme uuden sähköjärjestelmän turvallisen käyttöönoton. Sähköremontit tehdään myös aina niin, että voit asua kodissasi aivan normaalisti remontin ajan. Asentajamme tekevät muutokset mahdollisimman vähän sinua ja perhettäsi häiriten.

Tyypillisen sähköremontin vaiheet ovat seuraavat:

  • Maksuton arviokäynti
  • Omakotitalon sähköjärjestelmän tarkastus
  • Tarjous ja remonttisuunnitelman tekeminen
  • Sähköremontin aloitus
  • Vanhan sähköjärjestelmän purku (johdotukset, rasiat, lamppukannat, sähkökeskus ja ryhmäkeskus, jne.)
  • Uusien johdotuksien, rasioiden, valaisimien, sähkökeskuksen, palovaroittimien jne. asennus
  • Lisäpistorasioiden, kytkimien, valaisimien yms asennus
  • Mahdollinen sähköauton latauspisteen asennus
  • Mittauspöytäkirjan laatiminen ja lopputarkastus
  • Loppusiivous ja luovutus asiakkaalle
Sähköremontti Espoo

Varaa maksuton arviokäynti!

📞 +358 44 978 3864
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Sähköremontit Espoossa kaikenlaisiin kohteisiin - Omakotitalot, rivitalot, taloyhtiöt

Oli sinulla sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo tai olet hakemassa taloyhtiölle sähköremonttia Espoossa, olemme valmiita auttamaan.

Ammattitaitoiset sähköasentajamme ovat tehneet vuosia sähkösaneerauksia kaikenlaisiin kohteisiin pienistä suuriin ja yksinkertaisista erikoiskohteisiin. Olemme palvelleet kotitalouksia pitkään niin espoossa, tehneet sähkösaneerauksia helsingissä
ja laajemmin pääkaupunkiseudulla.

Saat kauttamme myös pienempiä sähköasennuksia kuin täysiä koko kiinteistön sähköjärjestelmän remontteja. Esimerkiksi sähkökeskuksen vaihto on yleinen pienempi asennus, mutta useat kohteet tarvitset myös täysin uudet sähköjohdot, palovaroittimet, kytkimet tai muut sähköjärjestelmän osat.

Sähköjärjestelmän uusimisessa on aina kyse turvallisuudesta. Kehoitamme aina uusimaan sähköt mieluummin hyvissä ajoin, että vältytään mahdollisilta sähköpaloilta tai sähköiskuilta vanhan ja huonokuntoisen järjestelmän takia.

Teetä sähkösaneeraus Espoossa

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitus

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kaikkiin kodin sähkötöihin, mukaanlukien sähkösaneeraukset. Näin pystyt laskemaan remontin hintaa selvästi.

Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2250€ per henkilö vuosittain 100€ omavastuulla. Kotitalousvähennys on 40% sähköremontin työn osuudesta.

Sähköremontteihin voi hyödyntää esimerkiksi pariskuntana molempien kotitalousvähennyksen. Espoossa asuva pariskunta voi siis saada vuodessa jopa 4500€ vähennyksen.‍

Joustava rahoitus

Sähköjärjestelmän uusiminen on iso satsaus kodin ja perheen turvallisuuteen, joka kannattaa hoitaa ennemmin kuin myöhemmin. Tätä helpottaakseen voit hyödyntää joustavat ratkaisut rahoituksen ja maksupalvelun avulla.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa. Saat joustavan maksusuunnitelman ja pystyt lyhentämään sähköremonttia pois oman tilanteesi mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan