Sähkösaneeraus Helsinki

Kaipaako kotisi sähköjärjestelmä uudistusta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla? JR-Kodit tekee sähkösaneeraukset ja remontit kaikkialla Helsingissä ja lähialueilla.

Varaa maksuton arviokäynti soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Soita: +358 44 978 3864

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Sähkösaneeraus Helsinki hinta

Sähkösaneerauksen hinta Helsingissä on n. 8000€ - 30 000€.

Sähköremontin hinta Helsingissä riippuu kohteen koosta, sähköjärjestelmän kunnosta sekä remontin sisällöstä. Sähkösaneerauksen yhteydessä on mahdollista lisätä esimerkiksi pistorasioita, kytkimiä, valaisinpaikkoja tai esimerkiksi sähköauton latausasema. Kaikki tämä vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Saat tarkan hinnan ja tarjouksen arviokäynnin yhteydessä, jonka teemme aina ilmaiseksi Helsinkiläisiin kohteisiin. Ota yhteyttä soittamalla +358 41 3199658 tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeen avulla. Ystävälliset asiantuntijamme tulevat käymään kartoittamaan sähköjärjestelmäsi kunnon.

Sähköremontti Helsinki: Näin remontti etenee

Sähkösaneerauksen lähtökohtana on aina helppous asiakkaalle. Saat kauttamme sähköremontin aina avaimet käteen-periaatteella, eli alusta loppuun siten että sinun ei itse tarvitse huolehtia juuri mistään. JR-Kotien asiantuntijat tekevät suunnittelun, käyvät läpi sähköjärjestelmän kanssasi ja kertoo muutostarpeet selkeästi ja huolellisesti.

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät työn mahdollisimman siististi ja siten, että se häiritsee asumista ja normaalia arkea mahdollisimman vähän.

Tyypillisen sähköremontin vaiheet ovat seuraavat:

  • Arviokäynnin sopiminen
  • Talon sähköjärjestelmän tarkastus
  • Tarjous ja remonttisuunnitelman tekeminen
  • Sähköremontin aloitus
  • Vanhan sähköjärjestelmän purku (johdotukset, rasiat, lamppukannat, sähkökeskus ja ryhmäkeskus, jne.)
  • Uusien johdotuksien, rasioiden, valaisimien, sähkökeskuksen, palovaroittimien jne. asennus
  • Lisäpistorasioiden, kytkimien, valaisimien yms asennus
  • Mahdollinen sähköauton latauspisteen asennus
  • Mittauspöytäkirjan laatiminen ja lopputarkastus
  • Loppusiivous ja luovutus asiakkaalle
Sähköjen uusiminen Helsinki

Varaa maksuton arviokäynti!

📞 +358 44 978 3864
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Omakotitalo, taloyhtiö tai kerrostalo - Kaikki kohteet onnistuvat Helsingissä

Ammattitaitoiset asentajamme ovat remontoineet helsinkiläisten omakotitalojen, rintamamiestalojen sekä muidenkin kohteiden sähköjärjestelmiä useita vuosia. Kauttamme saat sähköremontit ja sähköasennukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla kaikenkokoisiin kohteisiin ja myös erikoiskohteisiin.

Palvelemme kaikkia olit sitten Vuosaaressa, Töölössä tai Munkkiniemessä. Teemme myös sähkösaneeraukset Espoossa, sähköremontit Vantaalla tai muissa lähikunnissa kuten Klaukkalassa, Järvenpäässä tai Kauniaisissa.

Jos tarvitset esimerkiksi sulaketaulun vaihtoa, johdotuksien uusimista tai täyttä sähköjärjestelmän kunnostusta, voit luottaa meihin. Kaikki asentajamme ovat Tukesin hyväksymiä sähköalan ammattilaisia, jotka tekevät sähköjärjestelmästäsi turvallisemman ja saat mielenrauhan omassa kodissasi. Sähköjärjestelmä kannattaa uusia aina mieluummin ennakoiden, eikä vasta silloin kun tapaturma kuten sähköisku tai sähköpalo on sattunut vioittuneen tai vanhentuneen järjestelmän takia.

Sähköremontti Helsinki

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitus

Sähköremontin kuluista osan voit saada takaisin kotitalousvähennyksenä. Pystyt näin jopa merkittävästi laskemaan investoinnin kokonaiskustannuksia.

Kotitalousvähennys on 40% sähköremontin työn osuudesta. Teemme sinulle aina selkeän laskelman ja näytämme kuinka paljon pystyt hyötymään vähennyksestä. Maksimi kotitalousvähennys on vuodessa 2250€ per henkilö 100€ omavastuulla.

Helsingissä asuva pariskunta esimerkiksi voi hyödyntää molempien kotitalousvähennyksen ja saada jopa 4500€ vähennyksen sähköremontin kustannuksista.

Joustava rahoitus

Sähköremontti on iso kuluerä kerralla maksettavaksi, mutta kauttamme saat myös joustavat rahoitusvaihtoehdot. Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa. Teemme halutessasi sinulle kuukausimaksusuunnitelman ja pystyt näin toteuttamaan sähköremontin ja maksaan kuluja pois oman tilanteesti mukaan joustavasti.

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan