Omakotitalon sähkösaneeraus hinta

Teetä sähköremontti kilpailukykyisella hinnalla JR-Kotien avulla. Saat modernin ja turvallisen sähköjärjestelmän meidän kauttamme.

Varaa maksuton arviokäynti ja saat tarjouksen sekä hinnan omakotitalon sähköremontille. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Omakotitalon sähköjen uusiminen hinta

Mitä maksaa omakotitalon sähköremontti? Tämä on kysymys mikä monilla vanhemmissa omakotitaloissa asuvilla on mielessä.

Omakotitalon sähköjen uusimisen hinta on noin 8000€ - 30 000€.

Tavallisesti noin 20-50 vuotta vanhan omakotitalon sähkösaneerauksen hinta asettuu tälle laajalle hintahaitarille. Tarkka sähkösaneerauksen hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Tarkan hinnan sähköremontista saat arviokäynnin yhteydessä, jossa asiantuntijamme arvioi yhdessä kanssasi sähköjärjestelmän uudistamisen tarpeet kokonaisuudessaan.

Vaikuttavimpia tekijöitä sähköremontin hintaan on talon koko sekä sähköjärjestelmän laajuus ja sen kunto. Täysimääräinen ja laaja koko omakotitalon sähkösaneeraus on luonnollisesti arvokkaampi kuin pienemmät sähkötyöt ja esimerkiksi pelkän sähkökeskuksen uusiminen.

JR-Kodit on ketterä toimija ja jättämällä yhteydenottopyynnön saat arvion ja hinnan sähköjärjestelmäsi uudistamisesta nopeasti.

Mistä sähköremontin hinta muodostuu?

Asiantuntijamme koostaa sinulle tarjouksen ja hinnan sähköremontille, mihin vaikuttaa eniten kotisi sähköpisteiden lukumäärä. Sähköpiste tarkoittaa käytännössä mitä vain yksittäistä paikkaa talossasi, mihin tulee sähkövirta.

Arviokäynnillä kartoitamme sähkökalusteiden, kuten pistorasioiden, valaisinpohjien sekä kytkimien määrän ja lisäystarpeet. Maadoituskaapelien uusiminen, sähkökeskuksen ja sulaketaulun vaihto, palovaroitinjärjestelmän ja sähköpattereiden asennus sekä mittauspöytäkirjan laadinta vaikuttavat kaikki lopulliseen hintaan.

Otamme aina huomioon asiakkaan omat toiveet. Lisäämme halutessasi pistorasioita, valaisinpaikkoja, himmentimiä tai muita toiveidesi mukaan. Takaamme asennuksillemme aina 2 vuoden takuun. Voit lukea tarkemmin omakotitalon sähköremontti -artikkelimme sähkösaneerauksen sisällöstä ja toteutuksesta.

Laske sähköremontin hintaa kotitalousvähennyksellä

Voit laskea sähköremontin kustannuksia huomattavalla summalla hyödyntämällä kotitalousvähennyksen. Kaikki kodin sähkötyöt JR-Kodeilta teetettynä kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Toimitamme aina kotitalousvähennystodistuksen sähköremontin yhteydessä.

Voit vähentää omakotitalon sähköremontin hinnasta 40% työn osuudesta. Maksimissaan yksi henkilö voi saada 2250€ kotitalousvähennysedun per vuosi. Yhdessä asuva pariskunta voi saada yhteensä jopa 4500€ kotitalousvähennystä sähköremontista. Omavastuu kotitalousvähennyksessä on 100€ vuodessa per henkilö.

"Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä " - Vero.fi

Ohessa muutama esimerkkilaskelma omakotitalon sähköjen uusimisen hinnasta ja kotitalousvähennyksen vaikutuksesta loppuhintaan.

Esimerkkilaskelma - Sähkösaneeraus hinta 12 500€

Esimerkkilaskelma - Sähkösaneeraus hinta 16 000€

Esimerkkilaskelma - Sähkösaneeraus hinta 20 000€

Rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme joustavat rahoitusvaihtoehdot ja laskutuspalvelun kaikkiin sähkösaneerauksiin. Asiakkaana voit joustavasti maksaa omakotitalon sähköjen uusimisen kerralla tai osissa juuri sillä aikataululla mikä itsellesi parhaiten sopii.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa. Kysy rohkeasti rahoitusta ja asiantuntijamme katsoo sinulle sopivan kuukausierän ja maksusuunnitelman sähköremontin mahdollistamiseksi.

Kaikki rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.

Sähkösaneerauksen vaikutus kiinteistön arvoon

Jos olet myymässä vanhempaa omakotitaloa, voi sähköjärjestelmän uusiminen olla kannattava investointi. Sähköremontilla voi hyvinkin olla kiinteistön arvoa nostava vaikutus monestakin eri syystä.

Yksinkertaisimmat syyt ovat kiinteistön kunnon ja turvallisuuden parantuminen. Jos talossa on uusittu sähköjärjestelmä, se lisää merkittävästi kiinteistön houkuttelevuutta ostajien silmissä. Teettämällä sähköremontin myös vältytään ikäviltä yllätyksiltä, mitä myyntivaiheessa saattaa ilmetä jos sähköt ovat huonossa kunnossa.

Sähköremontin avulla voit lisätä kotisi pistorasioiden, valaisimien tai muiden komponenttien määrää, joka entisestään tekee kohteesta houkuttelevamman.

Sähkösaneeraus myös nostaa kotisi energiatehokkuutta ja lisää ympäristöystävällisyyttä. Sähkönkulutus voi laskea selvästi vanhaan verrattuna ja säästät kuukausittain rahaa energialaskuissa.

Varaa maksuton arviokäynti

Usein kysytyt kysymykset

Mitä sähköremontti maksaa omakotitaloon?

Sähköremontti maksaa omakotitalosta riippuen noin 8000€ - 30 000€. Tarkka sähköremontin hinta määräytyy aina kohteen ominaisuuksien ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mikä vaikuttaa omakotitalon sähkösaneerauksen hintaan?

Omakotitalon sähkösaneerauksen hintaan vaikuttaa talon koko ja sähkösaneerauksen laajuus. Määrittävin tekijä sähkösaneerauksen hinnalle on kodin sähköpisteiden määrä.

Saako omakotitalon sähköremontista kotitalousvähennyksen?

Omakotitalon sähköremontista saa kotitalousvähennyksen. Maksimi kotitalousvähennys vuodessa per henkilö on 2250€. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€.

Kaikki JR-Kodit Oy:n tekemät sähkösaneeraukset ovat kotitalousvähennyksen piirissä.

Onnistuuko kodin sähköremontti rahoituksella?

Kodin sähköremonttiin on saatavilla rahoitus. Voit halutessasi maksaa sähköremontin rahoituksen avulla sopivissa kuukausierissä oman tilanteesi mukaan. JR Kodit tekee yhteistyötä useamman rahoitusluottoja myöntävän pankin kanssa, johon lukeutuu muun muassa Osuuspankki, Nordea ja Santander.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan