Sähkösaneeraus Jyväskylä

Kaipaako kotisi sähköjärjestelmä uudistamista Jyväskylässä? Teetä sähkösaneeraus Jyväskylässä paikallisen luotettavan toimijan avulla.

Varaa maksuton arviokäynti soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Sähkösaneeraus Jyväskylä hinta

Sähkösaneeraus hinta Jyväskylässä on n. 8000€ - 30 000€.

Sähköremontin hinta Jyväskylässä vaihtelee tällä laajalla hintahaitarilla. Kaikki sähköremontit ovat tapauskohtaisia ja hinta määräytyy aina yksilöllisesti kohteen koon ja vaatimusten mukaan.

Hintaan vaikuttaa mm. sähkökeskuksen koko, uusittavat johdotukset, kytkimet, pistorasiat ja valaisinpaikkojen määrä. Myös mahdolliset lisäykset kuten esimerkiksi sähköauton latausaseman asennus vaikuttavat‍

Saat tarkan hinnan ja tarjouksen sähköremontille aina maksuttoman arviokäynnin yhteydessä. Teemme sähkösaneerausten tarpeen arvioinnit aina nopealla aikataululla Jyväskylän seudulla.

Varaa maksuton arviokäynti soittamalla meille +358 41 3199658 tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen avulla.

Sähkösaneeraus Jyväskylä: Näin remontti etenee

Sähköremontin aikana pystyt asumaan kotonasi aivan normaalisti. Sähköremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina siten, että se häiritsee asumista mahdollisimman vähän.

Koko prosessi alkaa arviokäynnillä ja remonttisuunnitelmalla. Teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen, mittauksiin ja käyttöönottoon. Sinun ei juuri tarvitse huolehtia mistään.

Tyypillisen sähköremontin vaiheet ovat seuraavat:

  • Maksuton arviokäynti
  • Koko sähköjärjestelmän tarkastus
  • Tarjous ja remonttisuunnitelman tekeminen
  • Kodin sähköremontin aloitus
  • Vanhan sähköjärjestelmän purku (johdotukset, rasiat, lamppukannat, sähkökeskus ja ryhmäkeskus, jne.)
  • Uusien johdotuksien, rasioiden, valaisimien, sähkökeskuksen, palovaroittimien jne. asennus
  • Lisäpistorasioiden, kytkimien, valaisimien yms asennus
  • Mahdollinen sähköauton latauspisteen asennus
  • Mittauspöytäkirjan laatiminen ja lopputarkastus
  • Loppusiivous ja luovutus asiakkaalle
Sähköremontti Jyväskylä

Varaa maksuton arviokäynti!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Sähköremontit Jyväskylä ja Keski-Suomi

JR-Kodit on paikallinen yritys Jyväskylästä. Ammattitaitoiset sähköasentajamme ovat tehneet lukuisia parannuksia Jyväskyläläisten ja Keski-Suomalaisten koteihin. Tunnemme alueen hyvin ja pääsemme nopealla aikataululla toteuttamaan sähköremontit Keski-Suomessa.

Kauttamme saat sähköremonttien lisäksi niin aurinkopaneelit Keski-Suomessa, ilmanvaihtoremontit, ilmalämpöpumput sekä sähköauton latausasemat.

Kauttamme saat luotettavasti isommat tai pienemmät sähkösaneeraukset tai sähkökeskusten vaihdot kaikenlaisiin kiinteistöihin. Palvelemme Jyväskylässä niin omakotitaloasujia, rivitaloja ja taloyhtiöitä, kerrostaloja ja yritysasiakkaita.

Jyväskylä

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitus

Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kaikkiin kodin sähkötöihin, mukaanlukien sähkösaneeraukset. Näin pystyt laskemaan remontin hintaa selvästi.

Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2250€ per henkilö vuosittain 100€ omavastuulla. Kotitalousvähennys on 40% sähköremontin työn osuudesta.

Jyväskylässä asuva pariskunta tai perhe voi hyödyntää molempien aikuisten kotitalousvähennyksen. Tällöin vähennys voi olla jopa 4500€ arvoinen.

Joustava rahoitus

Sähköjärjestelmän uusiminen on iso satsaus kodin ja perheen turvallisuuteen, joka kannattaa hoitaa ennemmin kuin myöhemmin. Tätä helpottaakseen voit hyödyntää joustavat ratkaisut rahoituksen ja maksupalvelun avulla.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa. Saat joustavan maksusuunnitelman ja pystyt lyhentämään sähköremonttia pois oman tilanteesi mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan