Aurinkopaneelit Keski-Suomi

Etsitkö aurinkopaneeleita ja asennusta Keski-Suomessa? JR-Kodit toimittaa ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä kaikkialla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä soittamalla tai lomakkeen avulla ja varaa maksuton kartoituskäynti!

Soita: +358 41 3199658

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Aurinkopaneelit asennettuna Keski-Suomessa

Asutko tai onko sinulla mökki Keski-Suomen alueella mihin etsit aurinkopaneeleita? JR-Kodit myy ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä kaikkialle Keski-Suomeen. JR-Kodit on itsekin keski-suomalainen yritys, sillä pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Olemmekin asentaneet lukuisia ja lukuisia aurinkovoimaloita Keski-Suomessa omakotitaloihin, mökeille ja yrityksille.

Ottamalla yhteyttä joko soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella, pääsemme nopeasti kartoittamaan ja suunnittelemaan aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun taloosi sopivaksi.

Aurinkopaneelit Keski-Suomessa avaimet käteen toimituksena

Saat aurinkopaneelit Keski-Suomen alueella avaimet käteen pakettina. Asiakkaan sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon.

Maksuttoman kartoituskäynnin yhteydessä mitoitamme sopivan kokoisen aurinkosähköjärjestelmän taloosi. Sovimme toimitus- ja asennusaikataulun. Teemme asennuksen ja liitämme aurinkovoimalan sähköverkkoon, jonka jälkeen saat kuittauksen sähköyhtiöltä aurinkovoimalan käyttöönotosta.

Aurinkopaneeleilla voit säästää sähkölaskuissa ja siirtomaksuissa ja nostat kiinteistösi arvoa. Voit myös myydä ylimääräisen sähkön takaisin sähköverkkoon ja saat siitä silloisen pörssisähkön hinnan itsellesi.

Ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen aurinkopaneeleista missä tahansa Keski-Suomessa asutkaan aina Joutsasta Pihtiputaalle asti.

Aurinkopaneelit Keski-Suomi

Aurinkopaneelit Keski-Suomi hinta

Aurinkopaneelien hintaan vaikuttaa suurimpana tekijänä sähkönkulutuksen määrä. Aurinkopaneelit pyritään mitoittamaan niin, että sillä voidaan kattaa n. 30-50% sähkönkulutuksesta.

Aurinkopaneelien hinta muodostuu aurinkopaneelien määrästä, kohteen sijainnista, asennuskustannuksista katon tyypin mukaan sekä muun muassa akustosta. Jokaisen aurinkosähköjärjestelmän hinta määritetään tapauskohtaisesti.

Aurinkopaneelien hinta Keski-Suomessa on n. 6000€ - 16 000€ omakotitaloon. Hintahaitari on suuri, sillä hinta vaihtelee paljon tapauskohtaisesti.

Voit tarkemmin luke aurinkopaneelien hinnasta aurinkosähköjärjestelmä hinta sivultamme.

Kotitalousvähennys

Aurinkopaneeleiden loppuhintaan vaikuttaa ratkaisevasti saamasi kotitalousvähennys. Saat kotitalousvähennystä 40% asennustyön osuudesta. Vähennyksen määrä voi olla merkittävä ja nousta jopa tuhansiin euroihin.

Kotitalousvähennyksen määrä vuodessa on 2250€ per henkilö 100€ omavastuulla. Teemme kartoituskäynnin yhteydessä sinulle kotitalousvähennyslaskelman, josta näet tarkalleen paljonko hyödyt kotitalousvähennyksestä.

Jätä tarjouspyyntö aurinkopaneeleista

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Joustava rahoitus

JR-Kodit tekee yhteistyötä useamman aurinkopaneelirahoitusta myöntävien pankkien kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi Osuuspankki, Nordea ja Santander.

Saat Keski-Suomessa aurinkopaneelit käyttöön ja maksat vasta myöhemmin sopivissa kuukausierissä, miten se itsellesi parhaiten soveltuu. Teemme pyynnöstäsi rahoituslaskelman käyntimme yhteydessä.

Onko aurinkopaneelit kannattavat Keski-Suomessa?

Aurinkopaneelit ovat fiksu investointi Keski-Suomessa. Aurinkoisia kuukausi on tarpeeksi, että aurinkopaneelit tuottavat hyvin ja aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin vuosien varrella.

Lisäksi olet omavaraisempi sähköntuotannon suhteen kun sähköä ei tarvitse ostaa sähköyhtiöiltä. Hyödyt aurinkopaneeleista kaikkialla Keski-Suomessa. Asennamme aurinkopaneelit Jyväskylässä, Jämsässä, Laukaassa, Muuramessa, Pihtiputaalla, Äänekoskella ja kaikissa muissa Keski-Suomen kaupungeissa ja kunnissa.

Näin hyödyt aurinkopaneeleista Keski-Suomen alueella

Kysy meiltä aurinkopaneeleista!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko aurinkopaneelit maksaa Keski-Suomessa?

Aurinkopaneelit Keski-Suomeen asennettuna maksaa n. 6000€ - 16 000€. Kokonaishinta määräytyy tapauskohtaisesti aurinkopaneeleiden määrän, asennuskustannusten ja lisäosien kuten akuston mukaan.

Saako aurinkopaneeleista kotitalousvähennyksen?

Voit vähentää 40% asennustyön hinnasta kun hankit aurinkopaneelit.

Asentaako JR-Kodit aurinkopaneeleita kaikkialla Keski-Suomessa?

Kyllä, JR-Kodeilta saat aurinkopaneelijärjestelmän missä tahansa Keski-Suomessa asut. Toimitamme Keski-Suomessa aurinkopaneelit kaikkiin seuraavista kunnista Keski-Suomessa: Jyväskylä, Jämsä, Äänekoski, Laukaa, Muurame, Keuruu, Saarijärvi, Suolahti, Tikkakoski, Viitasaari, Hankasalmi, Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Luhanka, Multia, Petäjävesi, Pihtipudas, Toivakka, Uurainen.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan