Aurinkopaneelit Jyväskylä

Hyödynnä aurinkosähköä Jyväskylässä aurinkopaneelien avulla. JR-Kodit toimittaa ja asentaa aurinkosähköjärjestelmät Jyväskylässä.

Varaa maksuton arviokäynti ottamalla yhteyttä soittamalla tai lomakkeen avulla.

Soita: +358 44 978 3864

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Aurinkopaneelit omakotitaloon Jyväskylä

JR-Kodeilta saat aurinkopaneelit omakotitaloon Jyväskylässä ja lähialueilla avaimet käteen pakettina. Pääset hyödyntämään aurinkosähköjärjestelmää ja säästämään sähkölaskuissa modernien aurinkopaneelien avulla.

Aurinkopaneelien avulla voit laskea merkittävästi sähkölaskun määrää sekä nostat oman kiinteistösi arvoa. Olet myös vähemmän riippuvainen sähköyhtiöistä. Jos vielä omistat sähköauton, voit hyödyntää aurinkopaneelien tuottaman energian sähköauton lataamiseen.

JR-Kodeilla olemme asentaneet aurinkopaneeleita lukuisille omakotitaloasujille sekä yrityksille Jyväskylän alueella. Olemme myös itse Jyväskyläläinen yritys, joten tunnemme alueen ja pystymme palvelemaan nopealla aikataululla.

Varaa maksuton suunnittelukäynti soittamalla tai jättämällä yhteystietosi lomakkeen avulla. Tulemme kartoittamaan ja mitoittamaan sopivan aurinkosähköjärjestelmän ja suunnittelemaan asennuksen kanssasi.

Aurinkopaneelit omakotitaloon Jyväskylä

Aurinkopaneelit Jyväskylä hinta

Aurinkopaneelien hinta Jyväskylässä on n. 6000€ - 16 000€ omakotitaloon.

Hintahaitari on suuri, sillä jokaisen aurinkosähköjärjestelmän hinta määräytyy useamman tekijän kautta. Hintaan vaikuttaa kotitalouden sähkönkulutuksen määrä, minkä mukaan paneelien lukumäärä mitoitetaan. Aurinkopaneeleilla pyritään Suomen ja Jyväskylän olosuhteissa tuottamaan n. 30-50% kodin sähkönkulutuksesta.

Hintaan vaikuttaa siis asennettavien paneelien lukumäärä, asennuskustannukset, sekä mahdolliset akustot.

Voit tarkemmin lukea aurinkopaneelien hinnasta aurinkopaneelit omakotitaloon hinta sivultamme.

Kotitalousvähennys

Muista hyödyntää kotitalousvähennys aurinkopaneelien asennukseen. Voit pudottaa investoinnin hintaa mukavasti, sillä saat 40% asennustyön osuudesta vähennyksenä.

Maksimi kotitalousvähennys vuodessa per henkilö on 2250€. Omavastuu osuus on 100€. Saat tarkemman kotitalousvähennyslaskelman aina tarjouksen yhteydessä asiantuntijaltamme.

Jätä tarjouspyyntö aurinkopaneeleista

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Hanki aurinkopaneelit Jyväskylässä - maksa myöhemmin

Aurinkopaneelit ovat suuri investointi, mutta voit halutessasi hyödyntää joustavan rahoituksen aurinkosähköjärjestelmän hankintaan. Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta myöntävän pankin kanssa, joiden avulla voit maksaa aurinkopaneeleita pois oman tilanteesi mukaan joustavasti.

Pääset saman tien hyötymään alenevista sähkölaskuista ja lyhentämään investointia sopivissa kuukausierissä myöhemmin.

Kannattaako aurinkopaneelit Jyväskylässä?

Useat omakotitaloasujat miettivät kuinka aurinkopaneelit kannattavat Jyväskylän korkeudella Suomessa. Riittääkö auringonpaistetta tarpeeksi, jotta aurinkopaneelit ovat kannattava investointi?

Vastaus on kyllä. Jyväskylän korkeudella Suomessa aurinkoisia kuukausia on tarpeeksi, että ne tuottavat tarpeeksi sähköä. Järjestelä pystyy maksamaan itsensä takaisin vuosien aikana.

Mitä korkeampi myös sähkön hinta on, sitä kannattavammat aurinkopanelit ovat. Viime vuosina sähkön markkinahinnat ovat nousseet, joten omavaraisempi sähköntuotanto on tällä hetkellä hyvin kannattavaa. Voit myös halutessasi aina myydä ylimääräisen sähkön takaisin verkkoon ja tienata sillä pörssisähkön hinnan mukaisesti.

Voit myös varastoida sähköä akkuihin ja hyödyntää sitä yöaikaan tai myöhemmin myydä verkkoon tai hyödyntää sen sähköauton latausasemaan ja sähköautoon.

Näin hyödyt aurinkopaneeleista

Kysy meiltä aurinkopaneeleista!

📞 +358 44 978 3864
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko aurinkopaneelit maksaa Jyväskylässä?

Aurinkopaneelit Jyväskylässä asennettuna maksaa n. 6000€ - 16 000€. Kokonaishinta määräytyy tapauskohtaisesti aurinkopaneeleiden määrän, asennuskustannusten ja lisäosien kuten akuston mukaan.

Saako aurinkopaneeleista kotitalousvähennyksen?

Voit vähentää 40% asennustyön hinnasta kun hankit aurinkopaneelit. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ vuodessa per henkilö.

Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan