Ilmalämpöpumppu Äänekoski

Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna Äänekoskella. JR-Kodeilta saat energiatehokkaat ilmalämpöpumput lämmittävänä tai viilentävänä kotiisi kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ilmalämpöpumppu hinta asennettuna Äänekoski

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna Äänekoskella on n. 1500€ - 4000€.

Ilmalämpöpumpun hinta koostuu asennettavan pumpun mallista, koosta ja ominaisuuksista. Myös asennuskustannukset saattavat vaihdella kohteen mukaan.

Voit varata asiantuntijamme katsomaan maksutta kotiisi parhaan mahdollisen paikan ilmalämpöpumpulle ja esittelemään malliston sinulle sopivista ilmalämpöpumpuista. Saat kauttamme niin viilentävät kuin lämittävät pumput.

Saamme Äänekosken alueelle tehtyä asennukset nopealla aikataululla, joten ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu asennus Äänekoski

JR-Kodit on keski-suomalainen yritys, joten Äänekoski on meille tuttua seutua. Pääsemmekin näin nopeasti maakunnan eri osiin tekemään ilmalämpöpumppujen asennukset kätevästi ja nopealla aikataululla.

Ilmalämpöpumppu asennus toteutetaan aina yhdessä asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiantuntijamme ovat asentaneet satoja ellei tuhansia pumppuja ja kaikki tämä expertiisi on käytettävissänne. Asiantuntijamme neuvoo ja näyttää aina optimaalisimman paikan pumpulle ja mihin sisäyksikkö sekä ulkoyksikkö kannattaa asentaa.

Näin ilmalämpöpumpun asennus etenee:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Lämmittävä tai viilentävä ilmalämpöpumppu

Keski-Suomessakin ja Äänekoskella kesäisin hellelukemat saattavat kohota hyvinkin korkealle. Tällöin viilentävä ilmalämpöpumppu on erittäin toivottu laite. Ilmalämpöpumppuja saa JR-Kodeilta sekä viilentävänä, että myös lämmittävänä tai missä on molemmat toiminnot.

Talvisaikaan ilmalämpöpumppu tarjoaa energiatehokkaan lämmitysmuodon. Asennamme markkinoiden luotettavimpia malleja, mistä käyttäjäkokemukset Suomessa ovat huippuluokkaa. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja hinta-laatu suhde paras mahdollinen.

Asentamamme pumput ovat ulkonäöltään tyylikkäitä ja ääneltään hiljaisia.

Ilmalämpöpumppu asennettuna Äänekoski

Näin hyödyt ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpusta voi hyötyä useilla eri tavoilla. Pumppu on kätevä sisäilman lämpötilan säätämiseen tasaiseksi juuri siihen lämpötilaan kuin haluaa. Hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu siihen.

  • Haluttu tasainen huonelämpötila: Saat huoneilman juuri siihen lämpötilaan kuin haluat.
  • Energiatehokkuus: Modernit ilmalämpöpumput ovat hyvin energiatehokkaita ja vievät vain vähän sähköä.
  • Kosteudenpoisto: Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta huoneilmasta.
  • Kiinteistön arvonnousu: Ilmalämpöpumpun asennuksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon.
  • Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja siten myös ympäristöystävällinen tapa viilentää tai lämmittää kotia.
  • Eroon muista laitteista: Et tarvitse muita ilmastointi- tai kosteudenpoistolaitteita, kun asennutat ilmalämpöpumpun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikkiin Äänekoskella asennettaviin ilmalämpöpumppuihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä kannattaa ehdottomasti, sillä pystyt laskemaan hankinnan loppuhintaa merkittävästi.

Kotitalousvähennyksen avulla voit saada 40% pois ilmalämpöpumpun asennustyön hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumpun hankinta on yksi isoja kodin investointeja. Halutessasi voit hyödyntää joustavat rahoitusvaihtoehdot. Pääset näin nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomasta mukavuudesta ja lyhentämään hankintaa oman tilanteesi mukaan sopivalla kuukausierällä.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta kodin suuriin hankintoihin myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa.

Jätä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan