Ilmalämpöpumppu Joutsa

Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna Joutsassa. JR-Kodit toimittaa ja asentaa ilmalämpöpumput nopealla aikataululla sekä viilentävänä että lämmitystoiminnolla.

Ota yhteyttä soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ilmalämpöpumppu hinta asennettuna Joutsa

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna Joutsassa on n. 1500€ - 4000€.

Ilmalämpöpumpun hinta asennuksineen asettuu noin tälle välille. Hinta muodostuu lopulta asennettavan pumpun mallista, sen ominaisuuksista sekä asennuskustannuksista.

‍JR-Kotien kokeneet asentajat ovat asentaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja. Asiantuntijoidemme avustuksella löydät varmasti omaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun ja sille optimaalisimman paikan. Kauttamme onnistuu lämmittävät sekä viilentävät ilmalämpöpumput.

Ottamalla yhteyttä voimme kertoa lisää pumppujen mallistosta ja saat asennuksenkin nopealla aikataululla!

Ilmalämpöpumppu asennus Joutsa

JR-Kodit on lähtöisin Keski-Suomesta, joten Joutsakin on meille tuttua aluetta. Tästä syystä pääsemmekin nopealla aikataululla tekemään asennukset Joutsaan ja muualle lähialueille.

Ilmalämpöpumpun asennus saadaan tehtyä aina yhden päivän aikana. Asiantuntijamme neuvoo ja katsoo parhaan mahdollisen paikan ilmalämpöpumpulle asiakkaan kanssa ja opastaa laitteen käytössä. Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon asennusta suunniteltaessa.

Näin ilmalämpöpumpun asennus etenee:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Lämmittävä tai viilentävä ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpuista löytyy monia malleja, jotka mahdollistaa monipuolisen käytön. Talvella hyvä lämmityösmuotona toimii lämmittävä ilmalämpöpumppu, joka tukee myös kodin muita mahdollisia lämmitysmuotoja.

Kesähelteillä taas ilmalämpöpumppu jäähdytykseen tulee tarpeeseen, kun sisälämpötila voi herkästi nousta 25-30 asteeseenkin. JR-Kotien kautta saat juuri sellaisen pumpun mikä sopii omiin tarpeisiisi. Mallistostamme löytyy pelkästään viilentäviä ilmalämpöpumppuja, tai sellaisi joissa on molemmat toiminnot viilennys sekä lämmitys.

Kaikki asentamamme pumput ovat testattuja pitkällä kokemuksella. Asennuksiin on valikoituneet juuri ne pumput, jotka ovat toimineet parhaiten, ovat kestäviä ja mistä ei ole asiakkailta tullut lainkaan reklamaatioita.

Lisäksi kaikki ilmalämpöpumput mitä asennamme ovat ulkonäöllisesti tyylikkäitä sekä ääneltään äärimmäisen hiljaisia.

Ilmalämpöpumppu asennettuna Joutsa

Näin hyödyt ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpusta voi hyötyä useilla eri tavoilla. Pumppu on kätevä sisäilman lämpötilan säätämiseen tasaiseksi juuri siihen lämpötilaan kuin haluaa. Hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu siihen.

  • Haluttu tasainen huonelämpötila: Saat huoneilman juuri siihen lämpötilaan kuin haluat.
  • Energiatehokkuus: Modernit ilmalämpöpumput ovat hyvin energiatehokkaita ja vievät vain vähän sähköä.
  • Kosteudenpoisto: Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta huoneilmasta.
  • Kiinteistön arvonnousu: Ilmalämpöpumpun asennuksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon.
  • Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja siten myös ympäristöystävällinen tapa viilentää tai lämmittää kotia.
  • Eroon muista laitteista: Et tarvitse muita ilmastointi- tai kosteudenpoistolaitteita, kun asennutat ilmalämpöpumpun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikkiin Joutsassa asennettaviin ilmalämpöpumppuihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä kannattaa ehdottomasti, sillä pystyt laskemaan hankinnan loppuhintaa merkittävästi.

Kotitalousvähennyksen avulla voit saada 40% pois ilmalämpöpumpun asennustyön hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumpun hankinta on yksi isoja kodin investointeja. Halutessasi voit hyödyntää joustavat rahoitusvaihtoehdot. Pääset näin nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomasta mukavuudesta ja lyhentämään hankintaa oman tilanteesi mukaan sopivalla kuukausierällä.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta kodin suuriin hankintoihin myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa.

Jätä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan