Ilmalämpöpumppu Jyväskylä

Tilaa ilmalämpöpumppu Jyväskylässä paikalliselta asiantuntijalta. Saat laadukkaat ja energiatehokkaat ilmalämpöpumput asennettuna Jyväskylässä sekä lähialueilla JR-Kodeilta!

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ilmalämpöpumppu hinta asennettuna Jyväskylä

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna Jyväskylässä on n. 1500€ - 4000€.  

Lopullinen ilmalämpöpumpun hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa itse pumppu, sen malli ja ominaisuudet sekä asennuskustannukset. Isommissa omakotitaloissa voi olla järkevää investoida kahteen tai jopa useampaan sisäyksikköön, jos lämmitettävää/viilennettävää tilaa on paljon. Kaikki tämä vaikuttaa hintaan.

Saat meiltä asiantuntevan avun sopivan ilmalämpöpumpun valitsemiseen. Ota yhteyttä ja saat tarjouksen sekä ilmalämpöpumpun asennuksen Jyväskylässä tai lähialueilla nopealla aikataululla.

Ilmalämpöpumppu asennus Jyväskylä

JR-Kodeilla olemme asentaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Olemme paikallinen toimija ja pystymme toteuttamaan kaikki asennukset Jyväskylän sisällä nopealla aikataululla.

Ilmalämpöpumpun asennus toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen, mutta asiantuntijan silmällä. Voit itse ehdottaa ilmalämpöpumpun paikkaa, mutta asiantuntijamme auttaa aina optimaalisimman paikan löytämisessä.

Näin ilmalämpöpumpun asennus etenee:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Ilmalämpöpumppu viilennykseen tai lämmitykseen

Haluatko talosi lämpimäksi vai viileäksi? Kesällä viilentävä ilmalämpöpumppu on todella mukava kun hellejakso iskee, kun taas talvella ilmalämpöpumppu tarjoaa energiatehokkaan lämmitysmuodon.

Meidän kauttamme saat molemmat vaihtoehdot. Tarjolla on laadukkaita pumppuja, jossa on molemmat ominaisuudet, viilennys sekä lämmitys. Voit kuitenkin halutessasi valita pelkästään viilentävän pumpun.

Kaikki mallit mitä valikoimassamme on, on tyylikkäitä sekä hiljaisia. Ne eivät pidä isoa meteliä vaan hyrräävät kuin et niitä huomaisikaan.

Ilmalämpöpumppu asennus Jyväskylä

Näin hyödyt ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpulla on useita eri hyötyjä mitä tulee omakotitalon lämmitykseen ja viilennykseen. Pelkkä ilman lämpötilan muutos haluttuun suuntaan ja mukavaksi ei ole suinkaan ainoat hyödyt.

  • Haluttu tasainen huonelämpötila: Saat huoneilman juuri siihen lämpötilaan kuin haluat.
  • Energiatehokkuus: Modernit ilmalämpöpumput ovat hyvin energiatehokkaita ja vievät vain vähän sähköä.
  • Kosteudenpoisto: Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta huoneilmasta.
  • Kiinteistön arvonnousu: Ilmalämpöpumpun asennuksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon.
  • Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja siten myös ympäristöystävällinen tapa viilentää tai lämmittää kotia.
  • Eroon muista laitteista: Et tarvitse muita ilmastointi- tai kosteudenpoistolaitteita, kun asennutat ilmalämpöpumpun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikkiin Jyväskylässä asennettaviin ilmalämpöpumppuihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä kannattaa ehdottomasti, sillä pystyt laskemaan hankinnan loppuhintaa merkittävästi.

Kotitalousvähennyksen avulla voit saada 40% pois ilmalämpöpumpun asennustyön hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumpun hankinta on yksi isoja kodin investointeja. Halutessasi voit hyödyntää joustavat rahoitusvaihtoehdot. Pääset näin nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomasta mukavuudesta ja lyhentämään hankintaa oman tilanteesi mukaan sopivalla kuukausierällä.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta kodin suuriin hankintoihin myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa.

Jätä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan