Ilmalämpöpumppu Petäjävesi

Ilmalämpöpumput asennettuna Petäjävedellä saat JR-Kotien kautta. Toimitamme ja asennamme sekä viilentäviä että lämmittäviä pumppuja.

Ota yhteyttä soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ilmalämpöpumppu hinta asennettuna Petäjävesi

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna Petäjävedellä on n. 1500€ - 4000€.

Ilmalämpöpumpun hinta asennuksineen asettuu noin tälle välille. Hinta muodostuu lopulta asennettavan pumpun mallista, sen ominaisuuksista sekä asennuskustannuksista.

‍JR-Kotien kokeneet asentajat ovat asentaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja. Asiantuntijoidemme avustuksella löydät varmasti omaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun ja sille optimaalisimman paikan. Kauttamme onnistuu lämmittävät sekä viilentävät ilmalämpöpumput.

Ottamalla yhteyttä voimme kertoa lisää pumppujen mallistosta ja saat asennuksenkin nopealla aikataululla!

Ilmalämpöpumppu asennus Petäjävesi

Yrityksemme on lähtöisin Keski-Suomesta, joten olemme toimineet myös Petäjävedellä ja lähialueilla auttaen omakotitaloasujia ilmalämpöpumppujen, sähkösaneerausten ja aurinkopaneelien asennuksissa.

Pääsemmekin tekemään kaikki ilmalämpöpumppujen asennukset tästä syystä Petäjävedelle nopealla aikataululla. Asiantuntijamme katsoo ja opastaa parhaan paikan löytämisessä, asentaa sisä- ja ulkoyksikön paikalleen ja neuvoo laitteen käytössä. Kaikki asiakkaat toiveet otetaan asennuksissa aina huomioon.

Näin ilmalämpöpumpun asennus etenee:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Lämmittävä tai viilentävä ilmalämpöpumppu

Hankkiako pelkästään viilentävä vai myös lämmittävä ilmalämpöpumppu? Tämä riippuu omista tarpeistasi, mutta saatavilla on molempia tai pumppuja missä on molemmat toiminnot.

Lämmittävä pumppu toimii hyvänä lämmitysmuotona talvisin ja kylmällä kelillä. Se auttaa pitämään tasaisen lämmön riippumatta ulkolämpötilasta.

Kesällä ja kuumalla kelillä viilentävät ilmalämpöpumput ovat hyvin kysyttyjä, kun sisälämpötila voi herkästi nousta hellelukemiin. Meidän mallistostamme löytyy laadukkaita ilmalämpöpumppuja kaikkiin tarpeisiin.

Kaikki asentamamme pumput ovat lisäksi hiljaisia ja myös ulkonäöltään tyylikkäitä sopien sekä uudempiin taloihin että vanhoihin.

Ilmalämpöpumppu asennettuna Joutsa

Näin hyödyt ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpusta voi hyötyä useilla eri tavoilla. Ilmalämpöpumpulla on kätevä säätää sisäilman lämpötilaa tasaiseksi juuri siihen lämpötilaan kuin haluaa. Hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu siihen.

  • Haluttu tasainen huonelämpötila: Saat huoneilman juuri siihen lämpötilaan kuin haluat.
  • Energiatehokkuus: Modernit ilmalämpöpumput ovat hyvin energiatehokkaita ja vievät vain vähän sähköä.
  • Kosteudenpoisto: Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta huoneilmasta.
  • Kiinteistön arvonnousu: Ilmalämpöpumpun asennuksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon.
  • Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja siten myös ympäristöystävällinen tapa viilentää tai lämmittää kotia.
  • Eroon muista laitteista: Et tarvitse muita ilmastointi- tai kosteudenpoistolaitteita, kun asennutat ilmalämpöpumpun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikkiin Petäjävedellä asennettaviin ilmalämpöpumppuihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä kannattaa ehdottomasti, sillä pystyt laskemaan hankinnan loppuhintaa merkittävästi.

Kotitalousvähennyksen avulla voit saada 40% pois ilmalämpöpumpun asennustyön hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumpun hankinta on yksi isoja kodin investointeja. Halutessasi voit hyödyntää joustavat rahoitusvaihtoehdot. Pääset näin nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomasta mukavuudesta ja lyhentämään hankintaa oman tilanteesi mukaan sopivalla kuukausierällä.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta kodin suuriin hankintoihin myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa.

Jätä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan