Ilmalämpöpumppu Pieksämäki

Hankintalistalla ilmalämpöpumppu? JR-Kodit toimittaa ilmalämpöpumput asennettuna Pieksämäellä.

Ota yhteyttä soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö.

Soita: +358 41 3199658

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ilmalämpöpumppu hinta asennettuna Pieksämäki

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna Pieksämäellä on n. 1500€ - 4000€.

Ilmalämpöpumppu asennettuna asettuu tälle hintavälille. Lopullinen hinta riippuu ilmalämpöpumpun mallista ja ominaisuuksista sekä asennuskustannuksista.
‍Kokenut asiantuntijamme pystyy katsomaan sinulle sopivan ilmalämpöpumpun ja yhdessä kanssasi katsomaan sille myös parhaan mahdollisen paikan talossasi.

Tarjouksen ilmalämpöpumpusta, sekä viilentävästä tai lämmittävästä saat ottamalla yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ilmalämpöpumppu asennus Pieksämäki

Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja asentaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja Keski-Suomen alueella, myös Pieksämäellä. Yrityksemme toimii Pieksämäellä ja lähialueilla, joten kaikki ilmalämpöpumppujen asennukset onnistuu nopeallakin aikataululla.

Asiantuntijamme katsoo optimaalisimman paikan pumpulle, asentaa sisä- ja ulkoyksikön ja opastaa laitteen käyttöönotossa ja käytössä. Kaikki asiakkaan omat toiveet otetaan aina huomioon.

Näin ilmalämpöpumpun asennus etenee:

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta!

📞 +358 41 3199658
✉️ asiakaspalvelu@jrkodit.fi

Lämmittävä tai viilentävä ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppuja on nykyään tarjolla hyvin monia erilaisia. Mallistostamme löytyy monilla eri ominaisuuksilla varustetut pumput, sekä pelkästään viilentävät että myös lämmittävät.

Kesäkuumilla viilentävä ilmalämpöpumppu on erittäin mukava, kun sisälämpötila voi kohota 25 tai jopa lähelle 30 astettakin. Talvella taas lämmittävä ilmalämpöpumppu tarjoaa kätevän keinon pitää huoneilma tasaisen ja mukavan lämpöisenä pitkin talvea.

Kaikki asentamamme ilmalämpöpumput ovat kestäviä, kokemuksella testattuja ja lukuisten asiakkaide kehumia laitteita. Ne ovat myös hiljaisia ääneltään sekä myös ulkonäöllisesti tyylikkäitä.

Näin hyödyt ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumpusta voi hyötyä useilla eri tavoilla. Ilmalämpöpumpulla on kätevä säätää sisäilman lämpötilaa tasaiseksi juuri siihen lämpötilaan kuin haluaa. Hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu siihen.

  • Haluttu tasainen huonelämpötila: Saat huoneilman juuri siihen lämpötilaan kuin haluat.
  • Energiatehokkuus: Modernit ilmalämpöpumput ovat hyvin energiatehokkaita ja vievät vain vähän sähköä.
  • Kosteudenpoisto: Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta huoneilmasta.
  • Kiinteistön arvonnousu: Ilmalämpöpumpun asennuksella on positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon.
  • Ympäristöystävällisyys: Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja siten myös ympäristöystävällinen tapa viilentää tai lämmittää kotia.
  • Eroon muista laitteista: Et tarvitse muita ilmastointi- tai kosteudenpoistolaitteita, kun asennutat ilmalämpöpumpun.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikkiin Pieksämäellä asennettaviin ilmalämpöpumppuihin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä kannattaa ehdottomasti, sillä pystyt laskemaan hankinnan loppuhintaa merkittävästi.

Kotitalousvähennyksen avulla voit saada 40% pois ilmalämpöpumpun asennustyön hinnasta. Maksimi kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumpun hankinta on yksi isoja kodin investointeja. Halutessasi voit hyödyntää joustavat rahoitusvaihtoehdot. Pääset näin nauttimaan ilmalämpöpumpun tuomasta mukavuudesta ja lyhentämään hankintaa oman tilanteesi mukaan sopivalla kuukausierällä.

Teemme yhteistyötä useamman rahoitusta kodin suuriin hankintoihin myöntävän pankin kanssa, kuten Osuuspankin, Nordean ja Santanderin kanssa.

Jätä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jokin meni vikaan, yritä hetken kuluttua uudelleen.
Kiinnostuin! Olkaa minuun yhteydessä:
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Jotain meni vikaan